News 

12.05.2010 - Novinky na webových stránkách Unie: fulltextové vyhledávání a překladač

IT oddělení Unie pro rozhodčí a mediační řízení ČR pro vás připravilo dvě praktické novinky, které vám usnadní orientaci na našich webových stránkách: fulltextové vyhledávání a překladač textů umístěných na webu do 52 cizích jazyků.
Webové stránky Unie už od svého založení zahrnují sekci Mapa stránek, díky níž se dá snadno dostat ke všem sekcím. Abychom pro vás vyhledávání informací učinili ještě pohodlnějším, konkrétněji zaměřeným a rychlejším, doplnili jsme na stránky aplikaci pro fulltextové vyhledávání. Je umístěna v záhlaví webu a je dostupná z kterékoliv jeho sekce.
Hned vedle formuláře pro vyhledávání naleznete druhou zmíněnou novinku: překladač textů umístěných na webu do 52 cizích jazyků. Překlady stránek jsou prováděny pomocí poslední verze technologie Google Translate. Jsou tak sice strojové, nicméně dostatečně přesné, aby v kterémkoliv jazyce poskytly zájemcům dostatek relevantních informací.
Věříme, že úpravy na našem webu pro vás budou užitečné a že vám pomohou při práci s ním. O dalších novinkách vás budeme informovat.




Zpět >>



URMR a.s., Příkop 6, 602 00 Brno

telefon: +420 545 242 592 - e-mail: info(at)urmr.cz - web: www.urmr.cz

Úvod - O nás - Rozhodčí řízení - Mediace - Vzdělávání - Kontakt - Všeobecné obchodní podmínky - Mapa stránek

Web používá pouze funkční cookies, které jsou nezbytné pro fungování webových stránek.