News 

09.03.2011 - Unie se stala partnerem výstavy Obrazy Radovana Krause

Unie se stala partnerem výstavy Obrazy Radovana Krause v Galerii 99 v Břeclavi. Srdečně vás zveme na vernisáž, která se uskuteční ve čtvrtek 17. března v 17 hodin. Výstavu zde zahájí bavič Petr Novotný a moderátor Frekvence 1 L. X. Veselý.
Výstava potrvá do 6. května 2011, Galerie 99 (Slovácká 2587, Břeclav) je otevřena od pondělí do pátku od 14 do 17 hodin (po telefonické domluvě pak kdykoliv). Další informace naleznete v přiložených souborech.

RADOVAN KRAUS OBRAZY

O autorovi:
Radovan Kraus
Narozen 29. května 1966 v Trutnově. Léta dospívání strávil v Letovicích na Blanensku. V roce 1986 absolvoval v rámci studií půlroční stáž ve Volgogradě (Rusko). Roku 1989 absolvoval studium na Pedagogické fakultě Masarykovy Univerzity v Brně se zaměřením na výtvarnou výchovu (akademický sochař D. Kizlink, profesor L. Ochrymčuk).
Od roku 1990 až doposud pracuje pro společnost CCL, a.s. na manažerské pozici, od dob studií se průběžně věnuje malbě. V jeho tvorbě převládají abstraktní díla. Dominantním motivem je zachycení emocí provázejících mezilidské vztahy. Kombinovaná technika malby je stavěna na místy divoké a výrazné barevnosti. V roce 2000 absolvoval půlroční pracovně-studijní stáž v Jeruzalémě (Izrael). Zde vznikla i série autorových fotografií z různých zajímavých míst "svaté země". Umělec žije dlouhodobě v Brně.
Motto: Tempus Omnia Revelat. - Čas prověří podstatu všech věcí.





Přiložené dokumenty:


Zpět >>



URMR a.s., Příkop 6, 602 00 Brno

telefon: +420 545 242 592 - e-mail: info(at)urmr.cz - web: www.urmr.cz

Úvod - O nás - Rozhodčí řízení - Mediace - Vzdělávání - Kontakt - Všeobecné obchodní podmínky - Mapa stránek

Web používá pouze funkční cookies, které jsou nezbytné pro fungování webových stránek.