News 

21.06.2006 - Třetí seminář Rozhodčí řízení v praxi Unie pro rozhodčí a mediační řízení ČR se uskutečnil dne 15.6. v kongresovém centru brněnského hotelu Continental.

Jako pokaždé se účastníci z řad registrovaných klientů a konzultantů do hloubky seznámili s právním pozadím a principy fungování alternativních metod řešení sporů v ČR obecně, a v rámci představení komplexního nástroje prevence podnikatelských rizik ARBIT SERVIS CICERO také s konkrétními možnostmi a pozitivními přínosy využívání těchto metod pro vlastní podnikání.

V průběhu semináře padlo několik kuriozních dotazů, za všechny vybíráme jeden hned ze začátku dne: "Jak mi zaručíte, že u Unie svůj spor skutečně vyhraji?" Odpovědět je snadné pro každého, kdo již tento seminář absolvoval: "Rozhodčí řízení vedené prostřednictvím rozhodců ad hoc sdružených u Unie je stejně nestranné jako soud a stejně rovnoprávné pro všechny strany sporu." Účastníci kurzu vyplňovali jako pokaždé kvíz mapující získané vědomosti. "Je to jednodušší, než požární normy, ale jsem rád, že jsem dosáhl nulové chybovosti", vyjádřil se k testu Josef Martinek, majitel firmy na zajišťování požárních a bezpečnostních pravidel ve firmách.


Přiložené fotografie:

Otevřít velké foto
Otevřít velké foto
Otevřít velké foto



Zpět >>



URMR a.s., Příkop 6, 602 00 Brno

telefon: +420 545 242 592 - e-mail: info(at)urmr.cz - web: www.urmr.cz

Úvod - O nás - Rozhodčí řízení - Mediace - Vzdělávání - Kontakt - Všeobecné obchodní podmínky - Mapa stránek

Web používá pouze funkční cookies, které jsou nezbytné pro fungování webových stránek.