News 

03.05.2009 - Pořádáme specializované vzdělávací akce s prestižními partnery

Unie pro rozhodčí a mediační řízení ČR uskutečnila v dubnu kromě standardních seminářů i další speciální vzdělávací akce. Navázali jsme spolupráci s Divizí konferencí a seminářů vydavatelství Economia a. s. a uspořádali první seminář s RHK Brno.
V rámci uvedeného semináře o rozhodčím řízení se odborníci Unie v moderních prostorách Regionální hospodářské komory Brno setkali se zástupci mnoha členských firem komory. Příjemným překvapením pro nás byl značný zájem společností o vzdělávání i v době trvající hospodářské krize. Na seminář tak např. přijel také člen Kovářského společenstva až z Klatov v západních Čechách, přičemž podle jeho reakcí na probíranou látku se mu tato cesta rozhodně vyplatila.
S prestižními podnikatelskými organizacemi (RHK Brno, svazy a asociace) připravujeme i další společné vzdělávací akce. Nejvýznamnější z nich bude v nejbližší době odborná konference ARBITRATION 09 – Rozhodčí řízení ve stavebnictví, která se bude konat 18. června 2009 v Brně. Více informací o konferenci naleznete na http://www.urmr.cz/vzdelavani/konference/. Je zde k dispozici i registrační formulář, při jehož použití do 31. května získáte výraznou slevu z účastnického poplatku.




Zpět >>



URMR a.s., Příkop 6, 602 00 Brno

telefon: +420 545 242 592 - e-mail: info(at)urmr.cz - web: www.urmr.cz

Úvod - O nás - Rozhodčí řízení - Mediace - Vzdělávání - Kontakt - Všeobecné obchodní podmínky - Mapa stránek

Web používá pouze funkční cookies, které jsou nezbytné pro fungování webových stránek.