News 

11.05.2009 - KONFERENCE ROZHODČÍ ŘÍZENÍ VE STAVEBNICTVÍ

Stavebnictví patří k odvětvím, která krize zasáhla nejcitelněji. Nejpalčivějším důsledkem jsou opožděné platby od odběratelů. Rychlé a cenově dostupné řešení představuje rozhodčí řízení. Víme, že ne všichni podnikatelé, kterým by mohlo pomoci, jsou s jeho zásadami a výhodami obeznámeni. Proto jsme se rozhodli připravit pro společnosti podnikající ve stavebnictví konferenci ARBITRATION 09 – rozhodčí řízení ve stavebnictví. Na odborné akci, která se koná 18. června 2009 v Brně, se mj. dozvíte, jak řešit problémy právě s platební kázní odběratelů, dodržováním smluvních podmínek či škodami způsobenými zaměstnanci. Další informace naleznete na http://www.urmr.cz/vzdelavani/konference/.
O zaměření konference nejlépe vypovídá její motto: „Čas jsou peníze – jen včasné řešení problémů je efektivní.“ Přednášející (advokáti, rozhodci, daňoví specialisté, exekutoři, zástupci vysokého managementu stavebních společností a další) vás seznámí s těmito tématy: Právní úprava a praxe rozhodčího řízení v ČR, rozhodčí řízení v mezinárodním právu a mezinárodním kontextu stavebnictví, smlouva o dílo a kupní smlouva ve stavebnictví, účetní a daňové aspekty a výhody rozhodčího řízení, insolvence jako hrozba pro stavebnictví atd. Na odborný program v Kongresovém sále Hotelu AVANTI naváže společenský Gala večer v luxusní restauraci U kastelána.
Registrovat a informovat se můžete na výše uvedených webových stránkách. Pokud se zaregistrujete do 31. května, získáte výraznou slevu z účastnického poplatku. Další informace vám naši pracovníci rádi poskytnou také prostřednictvím těchto kontaktů: e-mail: konference@urmr.cz, tel.: +420 545 242 592.




Zpět >>



URMR a.s., Příkop 6, 602 00 Brno

telefon: +420 545 242 592 - e-mail: info(at)urmr.cz - web: www.urmr.cz

Úvod - O nás - Rozhodčí řízení - Mediace - Vzdělávání - Kontakt - Všeobecné obchodní podmínky - Mapa stránek

Web používá pouze funkční cookies, které jsou nezbytné pro fungování webových stránek.